Oud-leerlingen

Het schooljaar 2016-2017 was het honderdste schooljaar in de geschiedenis van het Maerlant-Lyceum. Gesticht als Tweede Stedelijk Gymnasium bestaat de naam Maerlant-Lyceum pas vanaf het jaar 1946, terwijl het monumentale gebouw aan de Johannes Bildersstraat al in 1926 in gebruik werd genomen.

Het Maerlant-Lyceum heeft een actieve oud-leerlingenvereniging. Bij de diploma-uitreiking ontvangen de schoolverlaters meer informatie. De oud-leerlingen hebben ook een facebookpagina.

Op zaterdag 6 april 2019 tussen 16:00 uur en 19:00 uur organiseert de oud-leerlingencommisie een reünie op school. Hèt moment om weer eens oud-klasgenoten te ontmoeten en herinneringen op te halen. Er zal gezorgd worden voor een ongedwongen setting met een hapje & drankje. Tevens is in het schoolgebouw een foto-expositie van oud-leerlingen te zien. Entree is gratis, aanmelding is verplicht via Eventbrite. Meer informatie over Maerlant Expo is hier te lezen.

Vragen en/of opmerkingen? Mail naar oudleerlingen@maerlant-lyceum.nl