Provomiddagen groep 8

In november vinden de jaarlijkse provo-middagen plaats. Leerlingen uit groep 8 van de basisschool mogen op dinsdag 5 november, donderdag 7 november en woensdag 13 november

"proeven" van wat het voortgezet onderwijs op het Maerlant te bieden heeft. Ze volgen op een van de middagen 3 proeflessen bij uiteenlopende vakken. Het programma duurt van 13.30 - 16.00 uur.

Aanmelden voor dinsdag 5 en donderdag 7 november verloopt via de juf of meester van de basisschool.

Leerlingen die niet met hun eigen klas op bezoek komen, zijn van harte welkom op woensdag 13 november. Aanmelden is mogelijk van dinsdag 15 oktober t/m vrijdag 8 november via provomiddag@maerlant-lyceum.nl, o.v.v. voor-/achternaam en naam basisschool. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met het programma.