Aanmeldprocedure

Het Maerlant-Lyceum is een openbare school voor gymnasium, atheneum en havo. Leerlingen met een havo-, havo/vwo- en vwo-advies kunnen bij ons terecht. Voor het schooljaar 2020-2021 gaan wij uit van plaatsing van 196 leerlingen (vier havo/vwo-brugklassen en drie gymnasium-brugklassen). Leerlingen met een havo- en havo/vwo-advies worden geplaatst in de havo/vwo-brugklas, leerlingen met een vwo-advies kunnen ook kiezen voor de gymnasium-brugklas.

Download hier het aanmeldingsformulier en neem dit mee bij je aanmelding op het Maerlant. Let op: ook als de aanmelding digitaal verloopt vinden wij het fijn als jullie langskomen om het aanmeldingsformulier van het Maerlant-Lyceum zelf in te leveren.

Aanmelding

Op het Maerlant-Lyceum volgen wij de regionale BOVO-procedure. Het filmpje hieronder laat zien hoe dat in zijn werk gaat.

Wanneer je kiest voor het Maerlant kan je je op de volgende data aanmelden bij de administratie:

• maandag 3 februari van 16.30 tot 18.30
  • woensdag 5 februari van 12.30 tot 16.30
  • maandag 10 februari van 16.30 tot 18.30
  • woensdag 12 februari van 12.30 tot 16.30
  • vrijdag 14 februari van 15.00 tot 17.00

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de conrector via de mail (Rebecca van den Berg, berg@maerlant-lyceum.nl).