Nieuws
Op donderdag 21 december tussen 17.00 en 21.00 uur pakt de school weer uit met een Winter Wonder Maerlant-Kerstmarkt op de schoolpleinen aan het Paschalispad en de Johannes Bildersstraat.

En denkt u aan een kerstmarkt?
Dan denkt u aan warme chocomelk & glühwein, smeuïge marshmallows bij een knisperend kampvuur, marktkramen gevuld met hebbedingen, curryworsten om uw vingers bij af te likken, vet foute kersttruien en.... de oudste zweefmolen van Nederland. Gewoon bij ons op het schoolplein!
Het gehele evenement wordt ingevuld door onze leerlingen, die met hun mentor allerlei activiteiten bedenken en uitvoeren op deze avond. Van de verkoop van lekkernijen tot het organiseren van spelletjes. En dat alles voor het goede doel, de voedselbank. De kerstmarkt wordt mede, wellicht zelfs vooral, georganiseerd voor ouders en buurtbewoners.

Tijdens deze avond kunt u (met uw kind?) in de zweefmolen, is er heerlijk eten en drinken, zijn er zelfgemaakte attributen te koop en natuurlijk ontbreekt het kampvuur en de glühwein niet. Tijdens deze avond wordt gewerkt met een muntensysteem, vergeet vooral geen contact geld mee te nemen.
Dus: zet donderdag 21 december in de agenda en we hopen van harte dat u ons bezoekt op deze avond!